PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Funeral d'Estat per Antoni Martí demà a Sant Pere Màrtir

Aquest estarà oficiat pel Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives

Per El Periòdic

El llibre de condol d'Antoni Martí que s'ha posat a Govern.
El llibre de condol d'Antoni Martí que s'ha posat a Govern. | SFGA/CEsteve.

La missa per acomiadar a Antoni Martí serà demà 8 de novembre a les 16.00 hores a l'Església de Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany. La família de l'excap de Govern rebrà el dol avui des de les 10.00 a les 13.00 hores a les Sales de Vetlla de la parròquia escaldenca. 

En les declaracions fetes aquest matí pel cap de Govern, Xavier Espot, ha comentat que la missa serà un funeral d'Estat que comptarà amb la presència oficial del Copríncep episcopal i bisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, acompanyat de les autoritats del país, família i amics.

Avui a les 16.00 hores, el tanatori d’Escaldes-Engordany hi han acudit desenes de ciutadans al centre cerimonial per a poder dir l’últim adeu a qui fou una figura cabdal en les últimes dècades per a la història d’Andorra. Al costat de l’entrada del tanatori, s'han anat col·locant les múltiples corones de flors que renden homenatge a Antoni Martí. Diverses institucions públiques, grups parlamentaris, families properes a Martí, els coprínceps grups empresarials, entitats esportives, mitjans de comunicació, els comuns, companys de feina i amics del antic cap de Govern han volgut rendir homenatge a la figura de l’excap de Govern, oferint corones de flors en la seva cerimònia.

Davant d'aquesta trista notícia el Govern ha declarat dos dies de dol nacional i tots els actes, excepte els relacionats amb la defunció de Martí, queden anul·lats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT