PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Obert el període per sol·licitar el vot per correu

Les persones interessades ho poden fer fins al dia 24 a les 12.00 hores

Per El Periòdic

Cartell informatiu del període del vot per correu
Cartell informatiu del període del vot per correu | Govern d\'Andorra.

Avui s'obre el període per a sol·licitar el vot per correu per a les pròximes eleccions comunals del 17 de desembre. Les persones interessades tenen fins al 24 de novembre a les 12.00 hores per a fer la petició. Així ho ha anunciat el Govern d'Andorra a través de les seves xarxes socials. 

La sol·licitud s'ha de fer a través de la pàgina web www.votpercorreu.ad. Un dels requisits per a poder fer la petició és que han de ser persones que es trobin desplaçades a l’estranger, ja sigui perquè hi tinguin fixada la seva residència o per qualsevol altra causa. Una vegada s'hagi fet la demanda cal retornar-la, personalment o per correu electrònic al Comú amb la fotocòpia del passaport.

En el cas que les persones interessades tinguin dubtes del Comú al qual estan censades i tinguin la signatura digital, ho poden consultar a e-tramits.ad. 

Passos a seguir/ Una vegada s’ha fet el lliurament del vot per correu, el Comú ha de notificar a l’elector la seva correcta inscripció en el cens electoral, per qualsevol mitjà, àdhuc telemàtic, i com a molt tard el següent dia hàbil al de la sol·licitud de vot per correu.
A partir del 3 de desembre l’elector rebrà al seu domicili el següent material electoral: les instruccions del procediment de vot, les professions de fe de totes les candidatures de la seva parròquia, un joc de paperetes de totes les opcions possibles, i també, un sobre petit blanc sense inscripció, un sobre imprès per la Batllia amb la indicació «Vot per dipòsit judicial» i el sobre de retorn amb l’adreça de la Batllia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT