Lezkano: «El Tenerife hauria guanyat inclús amb un bon àrbitre»

L’entrenador tricolor admet la clara superioritat dels rivals en el partit del passat dissabte

Per Joan Jiménez

L’entrenador tricolor, Natxo Lezkano, dissabte en roda de premsa.
L’entrenador tricolor, Natxo Lezkano, dissabte en roda de premsa. | MoraBanc Andorra

Després del naufragi tricolor a les Illes Canàries, amb la derrota del MoraBanc Andorra per 71-53 envers el Lenovo Tenerife, l’entrenador tricolor, Natxo Lezkano, va comparèixer dissabte en roda de premsa declarant que el CB Canarias «ens ha dominat i, inclús amb un bon arbitratge, el Lenovo Tenerife hagués guanyat». Amb aquestes paraules, el tècnic tricolor va admetre i felicitar el rival per la seva superioritat en el parquet tot i deixar entreveure el seu disgust amb l’arbitratge del matx.

Així, el tècnic basc fugia d’excuses i esmentava que «crec que ens han col·lapsat molt bé en defensa, nosaltres no hem sabut trobar respostes en atac, ens ha costat molt entrar al partit», assenyalant també el fet que, tot i que al primer quart l’equip es mantenia en el joc, el segon quart va ser el període on els canaris ja van marcar la superioritat que es mantindria fins al xiulet final. Lezkano també va fer autocrítica explicant que «no hem sigut agressius en atac, ens han costat algunes vegades els rebots, hem deixat alguns palmells», sentenciant que el duel va ser «un mal partit per la nostra part».