PUBLICITAT

Cardelús, novè a la sortida d'aquest diumenge a València

Els entrenaments lliures han sigut suspesos pels forts vents

Per El Periòdic

El pilot Xavi Cardelús, al Circuit Ricardo Tormo de València.
El pilot Xavi Cardelús, al Circuit Ricardo Tormo de València. | ANA Esports

Xavi Cardelús i la resta de pilots del Moto2 European Championship han viscut unes primeres jornades complicades prèvies a l’última cita de l’any que es disputa al Circuit Ricardo Tormo. El fort temporal de vent que afecta la península va provocar la suspensió dels entrenaments lliures de dijous i divendres.

Aquest dissabte, s’han pogut fer les sessions classificatòries i abans, una sessió de lliures que ha acabat amb Cardelús situat al tercer lloc. A la primera sessió classificatòria, l'andorrà ha marcat un 1:36.470 que l’ha situat a la desena posició, però a només una dècima del sisè. Al segon classificatori, la seva volta ràpida ha estat de 1:35.877, 6 dècimes més ràpida que a la sessió matinal, tot i que només ha pogut millorar un lloc a la classificació conjunta i aquest diumenge sortirà des de la tercera fila de la graella.

"El cert és que el temporal ens ha fet la guitza perquè no vàrem poder entrenar ni dijous ni ahir divendres i això ha canviat tots els plans de treball, però aquesta circumstància és la mateixa per a tothom. Avui les coses no han acabat de sortir com esperàvem i he acabat novè" comentava el pilot de l’equip Promorracing. "Toca repassar totes les dades, mirar de afinar alguna cosa de cara a demà i, sobretot, remuntar al llarg de les primeres voltes de la cursa. D’altra banda, tinc el sotscampionat d’Europa pràcticament assegurat i crec que això parla molt be de la temporada que hem protagonitzat, però el fet de tenir-lo a la butxaca no em resta ganes de treballar i de lluitar per buscar el millor resultat possible. El conformisme no forma part del meu diccionari" afegia Cardelús.

La cursa de diumenge començarà a les 13.00 hores i els pilots de la categoria de Moto2 hauran de fer 18 voltes al circuit valencià.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT