PUBLICITAT

Andorra la Vella

Natxo Lezkano adverteix de la perillositat del Lenovo Tenerife

L’entrenador confia en desconnectar el tàndem Fitipaldo-Huertas-Jaime

Per Joan Jiménez

Natxo Lezkano, ahir en roda de premsa.
Natxo Lezkano, ahir en roda de premsa. | ANA / E.P.

El MoraBanc Andorra visita avui el Santiago Martín per enfrontar-se al Lenovo Tenerife, un equip que porta ja moltes temporades sota les ordres de Txus Vidorreta amb un mateix bloc de jugadors que ja es coneixen a la perfecció i prometen no posar les coses fàcils als homes de Natxo Lezkano. El tècnic tricolor va explicar ahir en la roda de premsa prèvia al matx que els tricolor hauran de necessitar ser molt «proactius» a l’hora de jugar contra el CB Canàries, ja que el basc està convençut que si l’equip surt al parquet amb l’única esperança que els de Vidorreta tinguin un mal dia, no podran obtenir la victòria si no es focalitzen en què «ho hem de fer tot perfecte».

Un rival de categoria/ Lezkano va descriure el conjunt canari com un equip «amb moltes variants», ja que el gran punt fort d’aquest equip insular és l’experiència que han anat acumulant d’ençà que Vidorreta va asseure’s a la banqueta canària el 2018. El tècnic tricolor va esmentar que «és un dels rivals de dalt (de la classificació), que ve fent les coses molt bé en aquests últims anys i un equip de moltíssima qualitat», i és per això que el MoraBanc haurà de «fer les coses molt bé, sent proactius provocant que el rival no pugui jugar com ho sol fer i no vagi al seu màxim nivell» els tricolor «tindrem opcions». L’entrenador va assenyalar que, tot i que el Lenovo Tenerife té «totes les posicions ben cobertes», el tècnic va destacar la gran importància dels dos bases auri-negres, ja que «els bases són una mica l’expressió d’allò que vol l’entrenador a la pista, i ho executen a la perfecció». Bruno Fitipaldo i Marcelinho Huertas «són dos mestres», a més de destacar la figura de l’escolta Jaime Fernández, a qui el basc va catalogar d’«un gran menejador que està a un nivell de confiança TOP en la seva carrera». La suma d’aquests tres jugadors va fer advertir a Lezkano davant la premsa  que «controlen molt bé l’equip, poden jugar junts i és difícil arribar a sorprendre’ls. Ho tenen tot per la mà i saben trobar solucions a totes les propostes dels equips que van passant pel Santiago Martín». El tricolor intentarà bloquejar el seu joc per tal de sortir vius de Canàries i ampliar la dinàmica positiva actual a quatre victòries consecutives.

Harding podria debutar/ Lezkano va deixar entreveure que el fixatge estrella, Jerrick Harding, «ha entrenat amb tot l’equip aquesta setmana i està en disposició de jugar». Aquest fet podria assenyalar un possible debut per al nord-americà a Tenerife. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT