PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Detingut per tràfic de drogues amb 100 pastilles d’èxtasi i 40 grams de bolets

El detingut, un home nord-americà, va ser interceptat a la Duana de la Farga de Moles

Per El Periòdic

La droga confiscada pels agents de la Guàrdia Civil.
La droga confiscada pels agents de la Guàrdia Civil. | Guàrdia Civil

El passat dimarts, 31 d’octubre, com a resultat d’un control fiscal per part d’efectius de la Guàrdia Civil del Resguardo Fiscal de la Duana de la Farga de Moles, sota la direcció de l’Administrador de la Duana, es va intervenir una quantitat de 100 pastilles d’un suposat èxtasi MDMA, 3 grams d’una suposada Ketamina, 2,5 grams de MDA, 40 grams de bolets suposadament al·lucinògens, diverses dosis de suposat LSD, set ampolles d’oli de cànnabis i 10,6 grams de resina de cànnabis.

La intervenció es va produir al voltant de les 17.00 hores, quan un vehicle de la marca Seat, ocupat per dues persones, va accedir a la Duana de la Farga de Moles procedent d’Andorra pel carril d’importació.

Els agents van identificar els ocupants del vehicle, dos homes de 33 i 36 anys, tots dos de nacionalitat nord-americà, i es van adonar que un d’ells feia una forta olor de cànnabis.

Per aquest motiu els guàrdies civils van procedir a inspeccionar el vehicle. El conductor va acreditar que es deia J.N.R. amb passaport dels Estats Units, i en realitzar una inspecció més exhaustiva del cotxe i de l’equipatge d’aquesta persona van descobrir a l’interior les substàncies.

En trobar la mercaderia, els agents van procedir a confiscar-la, i una vegada verificada la taula de dosis mínimes psicoactives de l’Institut Nacional de Toxicologia, es va considerar al conductor del vehicle, autor d’un suposat delicte de tràfic de drogues.

Segons informen des de la Guàrdia Civil a través d’un comunicat de premsa, les diligències van ser entregades i el detingut va ser traslladat al Jutjat d’Instrucció número 2 de la Seu d’Urgell on va quedar en llibertat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT