PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Reobre al 100% l’aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella

El desmuntatge de l’envelat va començar diumenge passat, un cop va acabar la fira

Per El Periòdic

Aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella.
Aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella. | COMÚ ANDORRA LA VELLA

Aquest divendres, des de primera hora del matí, l’aparcament del Parc Central d’Andorra la Vella s'ha tornat a obrir al 100% després de la celebració de la 44a Fira d’Andorra la Vella, l’últim cap de setmana d’octubre. Els usuaris, podran accedir amb els seus vehicles amb total normalitat a l’aparcament, des de l’avinguda Tarragona i des del carrer Pere d’Urg.

El desmuntatge de l’envelat va trigar quatre dies i es va fer des del diumenge passat, quan la Fira va finalitzar, fins al dijous. Així, des d'aquest divendres, es disposa de totes les places d’aparcament.

Aquest aparcament és una de les zones clau pel que fa a l’urbanisme  d’Andorra la Vella, ja que està ubicat en una zona molt cèntrica.

L'Aparcament Meritxell 10

D’altra banda, l’aparcament de Meritxell 10 romandrà tancat des del 6 de novembre, fins al 12 de gener del 2024, pel muntatge del Poblet de Nadal, l’espai d’ambientació nadalenc.

Aquest pàrquing compta amb 88 places d’aparcament per a motos i està situat en un espai de connexió entre l’avinguda Meritxell i la plaça del Poble, que es fa servir durant el Poblet de Nadal. A causa d’aquest tancament, el punt de recollida selectiva de brossa, al carrer Doctor Molines, quedarà inhabilitada de forma temporal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT