PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cassolada per demanar un habitatge digne

DenunciAND crida als ciutadans a sortir al balcó a les 20.30 hores

Per El Periòdic

Imatge del cartell promocional de la Cassolada.
Imatge del cartell promocional de la Cassolada. | DenunciAND

DenunciAND organitza una Cassolada per un habitatge digne a partir d'avui a les 20.30 hores i fins a coordinar una nova concentració. L'organització va organitzar una votació a través del grup de difusió a Telegram, demanant als participants si volien que es fes. "Cada nit treu el cap al balcó o finestra durant cinc minuts. Fes-te escoltar!" manifestaven a través de Telegram.

La resposta a l'enquesta ha estat de 87% a favor de la iniciativa, i un 13% en contra. Des de DenunciAND apuntaven que, com sempre, és una acció de lliure elecció i dins de les possibilitats de cada persona, i apuntaven que són conscients que molts esperen la nova trobada, però com a eina d'amplificació i davant de la demanda de molts ciutadans que sol·licitaven aquesta protesta, "és la nostra tasca donar suport a qualsevol acció per a l'habitatge digne que neixi en el consens del grup de Telegram".

Així, que des de la plataforma criden a tots els ciutadans a sortir cada vespre a les 20.30 hores a participar en la Cassolada durant cinc minuts, per reivindicar els drets a un habitatge digne.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT