PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

La Marató fotogràfica Pep Aguareles celebra la 8a edició

El concurs se celebrarà el dissabte 18 de novembre a l’Andorra Shopping Festival

Per El Periòdic

Imatge del cartell del concurs.
Imatge del cartell del concurs. | COMÚ ANDORRA LA VELLA

La Marató Fotogràfica Pep Aguareles torna a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany per celebrar la seva 8a edició, així ho va confirmar el Comú d’Andorra la Vella ahir. La jornada tindrà lloc el pròxim 18 de novembre i se celebrarà dins el marc de l’Andorra Shopping Festival.

El concurs, que té com a objectiu principal donar a conèixer el Principat des d’una perspectiva lúdica, comprèn dues categories; la Max-Marató i la Marató Familiar. Per aquesta mateixa raó, està adreçat a tots els amants de la fotografia, siguin fotògrafs aficionats o es dediquin professionalment a aquest món.

Tothom qui vulgui participar, ja es pot inscriure i consultar les bases en les pàgines web; www.andorralavella.ad/cultura i www.visitandorra.com. Els interessats hauran d’omplir els formularis que es troben en línia i presentar-los, obligatòriament, entre les 10.00 i les 10.30 hores en el punt d’acreditació, situat al Centre Cultural la Llacuna, a la parròquia d’Andorra la Vella.

Les dues categories de participació que inclou el concurs compten amb premis per als participants. La Max-Marató entregarà un primer premi de 1.200 euros i un segon de 700 euros en material fotogràfic per als guanyadors. I, pel que fa a la categoria de la Marató Familiar, es donarà un primer premi de 800 euros i un segon premi de 500 euros en material audiovisual o tecnològic a elecció dels guanyadors. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT