PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sarabia qualifica com «una cagada terrorífica» la derrota a Astorga

L’entrenador tricolor va mostrar el seu disgust amb l’equip, fugint d’excuses com l’estat de la gespa

Per Joan Jiménez

Ivan Gil, després de fallar el penal contra l’Astorga el passat dimecres.
Ivan Gil, després de fallar el penal contra l’Astorga el passat dimecres. | @FCAndorra

L’afició tricolor segueix en xoc després de saber-se la derrota de l’FC Andorra al camp de l’humil Atlètic Astorga de Tercera RFEF per 1-0, que va eliminar els homes d’Eder Sarabia el passat dimecres. L’entrenador tricolor va comparèixer en roda de premsa posterior a la desfeta copera sent autocrític amb si mateix i els seus pupils i fugint d’excuses relacionades amb l’estat de la gespa d’un estadi on no es juga futbol professional i altres aspectes. El tècnic va qualificar la derrota del seu equip com «una cagada terrorífica», explicant a més que «el camp estava bé per a jugar a futbol. Aquí ningú ha nascut jugant a estadis com San Mamés, el Camp Nou o no sé que. Si som millors, ens hem d’imposar en les situacions individuals, en els controls, en les passades, en segones jugades, en duels... O sigui que no hi ha absolutament cap excusa, simplement que no hem sabut enfocar-nos bé».

El basc va felicitar l’Astorga, reconeixent que «segurament ha sabut competir millor que nosaltres», a diferència dels tricolor, qui segons va assenyalar Sarabia «no hem estat bé». El tècnic va fer esmena a diferents tipus de jugadors i el rendiment que van donar, declarant que «els que havien jugat poc, alguns no han rendit com esperàvem, i dels que anaven jugant més, quan han entrat, tampoc han sumat». Però l’entrenador també va incloure’s a si mateix en aquesta llista, afegint que s’ha equivocat «jo també el primer».

Sarabia va expressar també la seva «ràbia», ja que recordant que considera bonic el format de competició de la Copa i la possibilitat existent que es donin sorpreses com la victòria de l’Astorga sobre un rival tres categories superior, el tricolor va esmentar que era una competició «on podíem fer les coses bé, on els últims anys hem competit bé els nostres partits, però no hem estat a l’altura. I bé, és un torneig on qualsevol et pot guanyar».

Així, l’FC Andorra deixa la competició copera abans de temps i arriba a Galícia per a concentrar-se en una nova jornada de LaLiga Hypermotion contra el Racing de Ferrol per tractar de refer-se del fracàs de la copa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT