PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Rubio, ‘ready’ per Tenerife

L’aler tricolor declara que es mostra en molt bon estat de forma i adverteix de la unitat del CB Canarias

Per Joan Jiménez

L’aler tricolor, Juan Rubio.
L’aler tricolor, Juan Rubio. | Lliga Endesa

El MoraBanc Andorra jugarà demà dissabte a les 20.45 al Santiago Martín contra el Lenovo Tenerife en una nova jornada d’ACB. Els de Natxo Lezkano confiaran a poder aconseguir la seva quarta victòria consecutiva després de superar a Obradoiro, Joventut i Baskonia i entrar en una bona dinàmica que els tricolor confien que no acabi a les Illes Canàries.

El jugador del MoraBanc, Juan Rubio, va fer unes declaracions ahir on va posar èmfasi en la perillositat que pot causar el Lenovo Tenerife, «un equip que fa molt temps que juguen entre ells, es coneixen molt bé, tenen molt bona química i tenen un joc de pick and roll que és molt bo». El murcià va destacar les figures dels dos pivots del CB Canaries, Fran Guerra i Gio Shermadini, a més que «tenen molt joc sense pilota, Sasu Salin és un gran tirador i tener uns bases molt potents».

Rubio va mostrar també la seva satisfacció de poder continuar vestint la samarreta tricolor. L’aler va explicar que «cada vegada que parlo amb la meva família i els meus amics (de Múrcia), els dic que estic molt a gust. Tant amb el país com amb el club».

Així mateix, Rubio va valorar els seus primers partits a la Lliga Endesa, després d’haver gaudit de l’ascens a la temporada passada amb el conjunt de Natxo Lezkano. Rubio va qualificar aquesta campanya de debut com «bona», ja que «físicament em trobo bé, arribant al nivell de la lliga, adaptant-me a poc a poc al joc, però bastant còmode». L’aler va destacar que el seu rol a la Lliga Endesa a les ordres de Natxo Lezkano no es diferencia de les funcions que havia d’acomplir a la LEB Or, cosa que permet que la seva aclimatació a la màxima categoria del bàsquet espanyol. Tot i així, l’aler ha notat que «la lliga és molt més intensa, la gent és més talentosa, el físic és bastant com la LEB, però hi ha menys marge d’error».

Per acabar, Rubio va declarar que l’equip es troba en bon estat de forma física i en una dinàmica molt positiva, assenyalant que veu als seus companys molt concentrats per a poder vèncer al Lenovo Tenerife al Santiago Martín.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT