PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La temporada d’estiu d’Ordino Arcalís tanca amb 80.000 visitants

El Mirador Solar de Tristaina s’ha convertit en un dels màxims atractius turístics

Per El Periòdic

Imatge d’uns excursionistes arribant al Mirador Solar de Tristaina.
Imatge d’uns excursionistes arribant al Mirador Solar de Tristaina. | Ordino Arcalís

Ordino Aracalís tanca la temporada d’estiu per preparar les seves instal·lacions de cara a l’hivern. Durant en aquests mesos, en què l’estació ha obert un total de 138 dies, hi han passat més de 80.000 persones que han pogut gaudir de la proposta estiuenca. Aquesta xifra representa un augment del 8,5% en nombre de visitants respecte l’any anterior, la qual cosa mostra el creixent interès del visitant en descobrir les muntanyes ordinenques aquest estiu.

El Mirador Solar de Tristaina, inaugurat el 2021, ha estat un dels principals atractius de tot el Principat. Més de 80.000 persones han passejat per l’escultura circular ubicada a 2.700 metres d’altitud que ofereix vistes panoràmiques al circ glacial de Tristaina, amb els tres llacs, i a la vall d’Ordino, reconeguda com a Reserva de la Biosfera per la Unesco.

Així mateix, Ordino Aracalís ha tornat a ser un espai per als amants del ciclisme, i com ja ve sent habitual els darrers anys, el tram final de la carretera de la Coma s’ha tancat per tal que els ciclistes poguessin gaudir dels últims 4,5 quilòmetres sense trànsit rodat. 

Una de les novetats d’enguany , van ser les sortides temàtiques amb els Grandvalira Mountain Guides, que han estat molt ben rebudes, ja que han permès als excursionistes gaudir de moments privilegiats. 

L’experiència s’ha completat amb la proposta gastronòmica del Restaurant La Coma, que ha ofert la seva cuina d’alta muntanya i arrossos, i la del Refugi de Sorteny, amb plats més tradicionals de la cuina andorrana.

El mirador romandrà tancat pocs dies, ja que l’estació torna a activar-se a partir del pròxim 1 de desembre amb l’obertura de les pistes d’esquí, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT