PUBLICITAT

Andorra La Vella

Casadevall considera «exagerat» el judici ràpid

El president del CSJ parlarà «al lloc on toqui, el preu de l’error, si és que hi ha error»

Per Sònia Lecha

Casadevall al seu despatx del Consell Superior de la Justícia.
Casadevall al seu despatx del Consell Superior de la Justícia. | El Periòdic

Al president del Consell Superior de Justícia, Enric Casadevall, li queden 13 dies per acabar el mandat i ell considera «exagerat» acabar amb la investigació de la Fiscalia sobre el presumpte delicte de prevaricació, on se l’acusa d’haver facilitat la incorporació a l’administració de justícia de dues persones i fer-ho de manera irregular. Davant les preguntes dels mitjans de comunicació posteriors a l’acte del jurament del càrrec de magistrat del Tribunal de Corts a la seu de Justícia de la capital, Casadevall va comentar que «ja valorarem en el lloc que toqui, el preu de l’error, si és que hi ha error». 

L’actual president va exposar que poder ser investigat a 13 dies d’acabar el seu mandat és un fet que «no li agrada a ningú». Estar pendent d’un judici ràpid no ajuda a tenir un tancament de trajectòria gaire agradable. Evidentment que li agradaria tenir un altre final.

Finalment, el nou president del màxim òrgan de la Justícia ha estat escollit pel síndic general, Carles Ensenyat, i serà l’exministre Josep Maria Rossell.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT