PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

La CASS eliminarà els controls manuals dels fulls de prestacions d’atenció mèdica

Les comunicacions electròniques milloren la gestió dels documents

Per El Periòdic

Façana de l’edifici de la CASS.
Façana de l’edifici de la CASS. | EL PERIÒDIC

la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS) va decidir que a partir del dilluns 6 de novembre no serà necessari que els assegurats presentin els fulls adjunts de prestacions que, fins al moment, els prestadors de l’atenció mèdica havien de segellar.

Arran de la digitalització de les prestacions que l’entitat va fer, la gestió dels documents i les comunicacions electròniques han millorat, per aquest motiu, la CASS ha plantejat l’erradicació dels controls manuals.

Actualment, la CASS lliura un document de resolució on es detallen totes les condicions de la cobertura que dona, la qual, a més, és del 100% pels assegurats. 

A banda del document on figuraven aquests detalls, la Caixa Andorrana de Seguretat Social afegia uns fulls d’annexos que havien de ser segellats per l’entitat pertinent, és a dir, pel prestador corresponent en el moment de l’atenció mèdica. Aquests últims fulls, posteriorment eren gestionats per la CASS, que feia els controls pertinents de forma manual. Amb el canvi, els assegurats, a més de no haver de fer cap tràmit, rebran un carnet únic sense documents annexos.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT