PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Sans, número tres de la candidatura d’UP+DA a Encamp

Va ser escollit en una reunió celebrada ahir al vespre

Per El Periòdic

El número tres de la llista, Joan Sans.
El número tres de la llista, Joan Sans. | El Periòdic

Joan Sans serà el número tres a la llista d’UP+DA a la parròquia encampadana. El nou número tres ha agraït el suport rebut per part d’Units per al Progrés + Demòcrates en la reunió celebrada aquest dilluns al vespre, i ha explicat que “la relació professional que m’ha unit amb la Laura i el Xavi aquests darrers anys ha fet que confiï plenament en aquest projecte i les persones que l’encapçalen”.

Sans ha afegit que “tinc ganes de treballar amb aquest equip perquè comparteixo un objectiu comú: treballar per la parròquia i perquè m’agradaria que les coses segueixin avançant al ritme que ho han fet en aquest passat mandat”. Filòleg de formació, amb experiència en docència i en l’àmbit de la dinamització lingüística, actualment responsable de Política Lingüística al Ministeri de Cultura, i conseller comunal entre els mandats 2011 i 2019.

Laura Mas, candidata a la reelecció, destaca que «incorporar a la llista una persona com el Joan Sans, amb una amplia experiència al comú i una participació activa a la parròquia, sobretot en l’activitat cultural, és la garantia que es podran engegar projectes molt interessants per al proper mandat». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT