PUBLICITAT

Andorra la Vella

Centenars de persones assisteixen al segon dia de la fira

Els expositors organitzen diferents activitats per interactuar amb els visitants i alhora explicar les seves tasques

Per El Periòdic

Una imatge d'aquesta tarda a la Fira d'Andorra de Vella.
Una imatge d'aquesta tarda a la Fira d'Andorra de Vella. | A.M.

Segon dia de la Fira d'Andorra la Vella amb èxit rotund. Gairebé 190 expositors i centenars de persones al llarg del dia passejant per l'aparcament del Parc Central i participant en les diferents activitats interactives organitzades als estands. "Cada any vinc a la fira, és com una tradició", comentava una testimoni.

Un altre dels testimonis explica que els últims dos anys que no havia pogut assistir a la fira, perquè es trobava fora del país els dies que feia, i que li havia fet especial il·lusió poder-hi ser aquesta vegada. "Ara vinc a fer una volta ràpida, i segurament demà tornarem amb tota la família".

Per part dels expositors i de les diferents associacions que participen a la fira, també és un dia molt important que els permet donar més informació sobre les seves respectives tasques i donar-se a conèixer. La Desiré, una de les treballadores de NAMI Associació Protectora de Gossos, explicava a EL PERIÒDIC que és el segon any consecutiu que venen a la fira perquè la gent conegui la seva tasca i "sobretot fer molta consciència i pedagogia". El fet de participar a la fira també els hi dona l'oportunitat de vendre productes pels gossos i alhora ampliar la cartera de socis. Una de les coses que més il·lusió li fa és que no només s'apropin les persones per conèixer el servi, sinó que també "que hi hagi gent que ja ens coneix i ens ve a veure".

Un altre dels estands que es troba a la fira, és l'Associació de Celíacs d'Andorra. La seva tasca a la fira és sensibilitzar a la població, ja que asseguren que hi ha molta gent que no coneix bé la malaltia. "El problema que tenim és que molta gent creu que coneix que és, totes les conseqüències que té i que coneix la dieta sense gluten i a l'hora de la veritat no ho saben". Per aquest motiu, l'associació ha preparat un joc on fan preguntes a la gent per veure si saben tant com creuen. En el seu estan també venen productes sense gluten, ja que "a la fira no hi ha un lloc que venguin productes sense gluten, nosaltres tenim aquí un punt de venda pels celíacs que passin per la fira".

El Projecte Vida també es troben en una paradeta venent llibres divulgatius sobre les addicions, explicats en primera persona i també per famílies. "A la fira coneixes molta gent i el projecte es dona a conèixer i això està molt bé", explicaven.

D'altra banda, la Creu Roja Andorrana també té un espai destinat a presentar una mica els serveis que tenen, com per exemple l'assistència per la gent gran que està sola. Aquest any com a novetat presenten el projecte 'Supervoluntariat', el qual per donar les gràcies a tots els voluntaris que de forma desinteressada ajuden a l'entitat, i amb les ajudes d'entitats del país, ofereixen avantatges socials per tots els voluntaris.

Un any més, EL PERIÒDIC es presenta a la Fira d'Andorra la Vella distribuint entre els assistents, l'Especial Fira i organitzant  diverses activitats dinamitzadores per donar a conèixer entre els visitants la seva tasca informativa al país.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT