PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Verdú: “Tinc moltíssimes ganes de començar a córrer”

Joan Verdú debuta aquest diumenge a Sölden

Per El Periòdic

Joan Verdú debuta aquest diumenge a Sölden.
Joan Verdú debuta aquest diumenge a Sölden. | FAE

Joan Verdú obre la temporada de la Copa del Món de gegant masculí demà  diumenge a Sölden (Àustria). “Tinc moltíssimes ganes de començar a córrer”, ha assegurat un Verdú que es troba amb plenitud de confiança.

La primera mànega està prevista a les 10.00 hores i la segona a les 13.00 hores. Verdú confia en el seu esquí perquè és conscient que està esquiant a un nivell molt alt. “Ho encaro amb moltes ganes, hem fet una pretemporada molt intensa, ens hem preparat molts mesos per aquest moment. Ara mateix em sento molt bé, tant físicament com tècnicament", ha dit. 

L’esquiador es troba amb “moltíssimes ganes de començar a córrer” i sap perfectament quin esquí ha de plantejar a la cursa del diumenge: “Sé què he de fer i com ho he de fer. M’he preparat molt per aquest moment i anem a per totes”. Bàsicament, el que Verdú es planteja és traslladar a la competició el que ha estat entrenant tots aquests mesos. “He estat esquiant a un nivell altíssim als entrenaments, així que simplement he de replicar això, no tornar-me boig, en el sentit de voler fer més del que sé fer. El nivell que estic demostrant és altíssim, així que he de ser intel·ligent el dia de la carrera, i anirà bé”, ha manifestat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT