PUBLICITAT

Andorra la Vella

Jerrick Harding i Jean Montero, presentats a la Fira d’Andorra

El MoraBanc Andorra presenta a dos jugadors que prometen revolucionar l’ofensiva tricolor

Per Joan Jiménez

Jean Montero, Francesc Solana i Jerrick Harding, ahir a la Fira d'Andorra.
Jean Montero, Francesc Solana i Jerrick Harding, ahir a la Fira d'Andorra. | ANA / E.P.

Ahir, en el marc de la Fira d’Andorra, a l’estand del patrocinador principal, el MoraBanc Andorra va presentar al nou fitxatge estrella del club, Jean Montero, i el tan esperat Jerrick Harding, que està a prop de recuperar-se de la seva lesió que l’ha mantingut fora del parquet en aquest inici de temporada del conjunt tricolor a l’ACB.

Montero arriba al Principat amb una brillant aurèola de gran jove promesa, que ja a l’any passat va destacar en gran mesura a l’ACB. La decisió de què un molt prometedor jugador escollís al MoraBanc Andorra per a continuar la seva carrera i ajudar als tricolor a mantenir la categoria va ser donada, ja que «vaig anar als Estats Units i vaig veure que no trobava el lloc adequat per mi, i per això vaig decidir fitxar pel MoraBanc», va declarar Montero. Tot i això, conscient de les altes expectatives dipositades en ell, el dominicà va declarar «no em fa tanta por cometre errors perquè, al final del dia, això és un joc» i «soc un jugador molt jove, però tinc la capacitat d’executar» en els moments més complexos.

Per la seva banda, Jerrick Harding va afirmar que ja se sent molt a gust aquí al país, i va assegurar que «em sento bé amb mi mateix» després de treballar per a recuperar-se de la lesió. Respecte a la qüestió de si creu poder arribar al gran nivell mostrat la temporada passada amb el Manresa, el nord-americà va declarar que «és un procés i he de confiar en aquest», assegurant que treballarà cada dia per a poder recuperar la seva millor versió. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT