PUBLICITAT

Aprovada la dissolució de la societat del Funicamp d’Encamp

L’objectiu de la corporativa és continuar avançant cap a la nova concessió

Per El Periòdic

La sessió del Consell de Comú d’Encamp celebrada avui.
La sessió del Consell de Comú d’Encamp celebrada avui. | Comú d\'Encamp

Una de les altres sessions de Consell que s'han celebrat durant el dia d'avui ha sigut la d’Encamp, on s'ha aprovat la dissolució de la societat FUNITEL d’Encamp SAU, amb l’objectiu de «continuar avançant i concretant tots els tràmits necessaris perquè la nova concessió del domini esquiable pugui començar», ha esmentat la cònsol major, Laura Mas. Segons aquesta, el primer pas per dur a terme la dissolució de la societat és «una aportació de 950.000 euros per poder liquidar les pòlisses, tot i que això no suposa un increment de l’endeutament, ja que es finança amb una partida que ha rebut més ingressos dels pressupostats». A més, la incorporació dels béns de la societat a favor del Comú d’Encamp va facilitar dita dissolució, entre els quals s’inclouen els edificis de les estacions de sortida, les cabines, les pilones o els cables, entre d’altres.

Cal destacar que l’explotació del Funicamp s’inclou dins del contracte de la nova concessió, la qual cosa fa que siguin necessaris aquests tràmits. Tanmateix, Mas ha destacat que «l’aparcament situat a sota de l’estació de sortida del Funicamp continuarà sent del Comú d’Encamp i no s’inclourà en la nova concessió».  

Altres punts destacats / La sessió ha donat per aprovats altres punts de l’ordre del dia, com per exemple l’ampliació de les partides que portaran al fet que la corporativa pugui canviar el cortinatge de la sala de Festes: «És un equipament amb molt ús i cal invertir-hi en millores perquè es puguin continuar programant espectacles de qualitat», ha manifestat la cònsol major. Una altra de les aprovacions ha passat per la compra del mobiliari del nou bar restaurant del parc de l’Ossa, la data d’obertura del qual «ja s’està apropant».

PUBLICITAT
PUBLICITAT