PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Noves propostes al Cicle de Perfeccionament Professional

Dues estan previstes pel mes de novembre

Per El Periòdic

Una sessió anterior del CPP a l’UdA.
Una sessió anterior del CPP a l’UdA. | UdA

Segons va informar ahir la Universitat d'Andorra (UdA), l'edició 2023-24 del Cicle de Perfeccionament Professional (CPP) s’amplia amb tres noves propostes formatives, dues de les quals previstes per al mes vinent. 

La primera, prevista per al 24 i 25 de novembre, és una formació sobre la detecció i la prevenció de la discalcúlia, un trastorn que es pot equiparar a la dislèxia dels números. El seminari té una durada de 12 hores i anirà a càrrec de Josep M. Serra Grabulosa, professor de la Facultat Psicologia de la Universitat de Barcelona.

La segona formació tindrà lloc el 28 de novembre i porta per títol La grafologia: una eina per conèixer-te. Digues-me com escrius i et diré com ets. Serà impartida per la grafòloga i grafoterapeuta Montse Perelló Giné i, amb una durada de tres hores, té com a objectiu aprendre a analitzar les característiques psicològiques i fisiològiques d’una persona mitjançant la seva escriptura manuscrita. El 20 de febrer, la mateixa docent impartirà un segon nivell del seminari sobre grafologia, per tal d’aprofundir en les bases d’aquesta disciplina com a eina d’autoconeixement.

Tal com van indicar, la matrícula per a les tres formacions, que disposa d’un 20% de descompte gràcies a la col·laboració de Creand Fundació, ja es pot tramitar al formulari de preinscripció de l’UdA. D’altra banda, van recordar que encara està oberta la inscripció per a un dels CPP anunciats anteriorment, El llenguatge no verbal en la comunicació, que impartirà el doctor en Psicologia Gorka Bartolomé el pròxim 16 de novembre.

Cal recordar que el CPP és un programa de seminaris de curta durada presencials adreçat a estudiants universitaris, professorat i a professionals del país.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT