PUBLICITAT

Andorra la Vella

GosSOS presenta el calendari solidari del 2024

El preu serà de 10 euros i els beneficis aniran destinats a la gossera

Per Anna Mencos

Imatge de la presentació del Calendari Solidari 2024 de GosSOS.
Imatge de la presentació del Calendari Solidari 2024 de GosSOS. | A.M.

L’associació GosSOS va presentar ahir el seu calendari solidari 2024. Sota el títol ‘12 gossos, 12 mirades’ els protagonistes són 12 dels animals que resideixen a la Gossera oficial retratats per diversos fotògrafs del país. La presidenta de l’associació, Audrey Montel, va explicar que es posarà a la venda a un preu de 10 euros i que tots els beneficis aniran destinats a continuar tenint cura dels gossos més desfavorits del país. El calendari es podrà trobar a partir de divendres a l’estand de GosSOS a la Fira d’Andorra la Vella i, a partir de la setmana que ve, en diferents punts de venda del país que es poden consultar a través de la pàgina web de l’entitat.

Montel va detallar que aquest és el primer any que des de GosSOS, han organitzat el calendari, ja que «l’any passat vam tenir la sort que el grup de guies canins de la Policia va fer el seu propi calendari i van destinar els beneficis a la nostra associació, i enguany vam pensar perquè no ho fèiem nosaltres directament».

Un dels fotògrafs que van participar en la iniciativa, César De Pablos, va explicar és un projecte «molt engrescador», i que «és una oportunitat que no podia deixar passar, per donar visibilitat les necessitats dels gossos». També va comentar que el seu retrat va sorgir d’una «manera accidental», ja que la gossa (Ada) es va quedar mirant-lo fixament: «l’Ada estava en un moment exacte i no vaig desaprofitar el moment de fer la foto».

Alguns dels gossos que surten al calendari, ja han trobat les seves famílies, i fins i tot es dona la circumstància que el protagonista del mes de setembre, el Pirata, finalment ha estat adoptat pel fotògraf que el va retratar.

SITUACIÓ DE LA GOSSERA

La presidenta de GosSOS va detallar que la línia per a arribar al límit de l’espai a la gossera s’ha estabilitzat una mica, tot i que «continuem tenint un pic, i una ocupació anormal i a l’alça», i va recordar que l’habitatge és malauradament el motiu principal pel qual reben cessions. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT