PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’ACA eSports Team omple el podi del ART GT3 Series

Pisco, Cerqueira i Porté completen el triplet campió

Per El Periòdic

El podi de campions de l’ACA eSports, amb Porté, Pisco i Cerqueira.
El podi de campions de l’ACA eSports, amb Porté, Pisco i Cerqueira. | ACA

L’equip d’ACA eSports, compost per Octavio Pisco, Helder Cerqueira i Frank Porté, va emplenar el podi de la quarta cita del campionat ART GT3 Series de la plataforma iRacing el passat dilluns. Els de l’ACA van completar una cursa excelsa al mític circuit de Road América, donant com a resultat la quarta victòria consecutiva de Pisco amb el seu Ferrari 296, escortat pels seus dos companys d’equip, amb Cerqueira en segona posició, a bord d’un Porsche 911 GT3 R 992, i Porté, tercer classificat amb el mateix vehicle que Pisco.

L’ACA eSports va haver de superar 40 pilots de 10 equips de països com els Estats Units, Itàlia, França, Gran Bretanya o Alemanya. Ja des de la sessió de classificació, Pisco, Cerqueira i Porté anaven marcant terreny en finalitzar en el TOP 10, acompanyats dels dos altres integrants de l’equip, Miquel Marques i Nuno Pereira.

Després de superar il·lesos els incidents produïts en la primera corba del llegendari circuit i aprofitant estratègicament el Safety Car inicial, van situar-se en posicions de podi i van defensar el triplet momentani enfront dels altres equips, aconseguint travessar la línia de meta mantenint aquesta triple alegria per a l’ACA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT