PUBLICITAT

Oliver Montel, nou membre del Consell Superior de la Justícia

L'advocat serà el representant del Copríncep francès

Per El Periòdic

Oliver Montel.
Oliver Montel. | Arxiu personal

Segons ha publicat avui el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra, Oliver Montel és el nou representant del Copríncep francès al Consell Superior de la Justícia. Montel, advocat retirat i exsecretari d’Estat d’Interior durant la legislatura de l’excap de Govern Marc Forné, agafarà el relleu del psiquiatre Joan Cabeza, el qual ha estat exercint el càrrec durant el segon mandat d’Enric Casadevall. 

Es té previst que el nou representant del CSJ prengui el càrrec durant els pròxims dies, al mateix temps que la resta de mandataris de la cúpula. El nou president de l’organisme serà Josep Maria Rossell, qui fins la passada legislatura havia sigut ministre de Justícia i Interior. 

Montel&Manciet Advocats, el seu buffet

De la mà de Maïtena Manciet Foucher, Oliver Montel va fundar Montel&Manciet Advocats l’any 1992 de resultes de la fusió de dos despatxos preexistents. Des dels seus inicis, aquest bufet s’ha caracteritzat per l’assessorament jurídic, integral i multidisciplinari, tant de persones físiques com jurídiques. A més, destaca per l’acompanyament i el recolazament als clients en la presa de decisions, així com en el desenvolupament de les seves activitats al Principat d’Andorra i a l’estranger, en col·laboració amb despatxos internacionals de gran prestigi. Algunes de les àrees de pràctica de Montel&Manciet Advocats són el dret societari i fiscal, el dret contractual o el dret administratiu, sempre amb els valors d’excel·lència, eficàcia i dinamisme per endavant.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT