PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Detingut per portar tabac de contraban i accidentar-se

El jove duia un total de 2.520 paquets de tabac dins del vehicle

Per El Periòdic

El vehicle accidentat amb els paquets de tabac de contraban.
El vehicle accidentat amb els paquets de tabac de contraban. | GUÀRDIA CIVIL

Un jove de 19 anys i de nacionalitat francesa va ser detingut per la Guàrdia Civil per un delicte de conducció temerària després de patir un accident quan fugia del control fronterer. Al vehicle sinistrat, marca Renault, es van trobar un total de 2520 paquets de tabac de contraban per un valor de 15.000 euros.

El passat dilluns 23 d’octubre pels volts de les 20.00 hores, els agents van demanar al detingut, que travessava la frontera, aturar el vehicle quan passava pel carril verd —res a declarar— de la Duana de la Farga de Moles, moment en el qual el detingut va fer cas omís i va iniciar la fuga. Els agents de la Guàrdia Civil van sortir del recinte i van començar la persecució del vehicle que, posteriorment van trobar accidentat a la localitat d’Anserall. El jove, que es va trobar il·lès, va patir un accident en sortir-se de la via.

Un cop els agents van procedir a revisar l’interior del vehicle, van trobar al seu interior una gran quantitat de paquets de tabac de contraban, els quals, un cop es va fer la verificació, van ser dipositats a la Duana. Així mateix, el jove va ser detingut per fer cas omís als agents i per conducció temerària.

PUBLICITAT
PUBLICITAT