PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Constituït el primer Consell de joves d'Andorra la Vella

Hi van participar els sis centres educatius de la parròquia

Per El Periòdic

La sessió constitutiva del consell de joves d'Andorra la Vella que va tenir lloc ahir dimarts.
La sessió constitutiva del consell de joves d'Andorra la Vella que va tenir lloc ahir dimarts. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

El primer Consell de joves d’Andorra la Vella es va constituir ahir durant la sessió que va donar inici a aquesta iniciativa participativa que busca involucrar els adolescents en els projectes i accions que s’emprenen en aquesta parròquia. Així, es va ratificar la participació dels 12 escolars que representen els sis centres educatius de secundària d’Andorra la Vella i que han estat escollits pels seus companys de forma prèvia.

Durant el curs 2023/2024 tenen la tasca de desenvolupar i treballar en diverses propostes de millora de la parròquia, que hauran de presentar al mes de maig i posar en comú durant la sessió de debat. Aquesta primera sessió va servir per prendre contacte i establir les bases del que és el Consell de joves.

Els consellers, en representació dels cursos de 2n d’ESO, quatrième i 9 Yers de cadascun dels sis centres d’Andorra la Vella es van presentar i van traslladar les seves intencions de treballar en millores per a la parròquia. La sessió també va servir per poder exposar les seves intencions de treballar de forma inicial les seves inquietuds al cònsol major, David Astrié, que es van centrar, sobretot, en l’àmbit mediambiental i el sociocultural. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT