PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sant Julià de Lòria presenta ‘Els Pastorets’ en un audiovisual

La peça recull les 29 edicions, i els personatges de diferents anys dialoguen entre ells

Per El Periòdic

Presentació de la proposta d’aquest any d’ 'Els Pastorets’.
Presentació de la proposta d’aquest any d’ 'Els Pastorets’. | ANA / M.F.

El Comú de Sant Julià de Lòria aposta per fer ‘Els Pastorets’ en format audiovisual, fent un recull de les 29 edicions anteriors de l’espectacle a la parròquia. «La intenció ha estat unir tradició i modernitat, ja que no es farà en directe al teatre, i ens sentiríem satisfets si quan sortim de veure l’experiència, tenim la sensació d’haver estat en l’espectacle tradicional d’’Els Pastorets’», explicava la cònsol menor, Mireia Codina. El resultat serà una projecció d’uns 50 minuts que es podrà veure a finals del mes de desembre i principis del mes de gener a la sala Sergi Mas de Sant Julià de Lòria.

D’aquesta manera, del 26 al 30 de desembre i els dies 2,3,4 i 6 de gener es podrà gaudir de l’audiovisual sobre ‘Els Pastorets’ en dos passis diaris (a les 18.00 i a les 20.00 hores). Seran 18 projeccions (a les quals caldrà afegir sis més que es faran en exclusiva per a la gent que ha participat en aquests espectacles al llarg dels anys) que es faran per a grups reduïts de 50 persones i a través de les quals es vol arribar «a l’habitual públic» que sol veure aquesta proposta al teatre, és a dir, a unes 1.000 - 1.200 persones, tal com va explicar la cap d’Activitats Culturals del comú lauredià, Laura Rogé, qui també va explicar que les entrades tindran un cost de tres euros per als majors de 12 anys. El director creatiu de Blit, Marc Colomines, va explicar que porten treballant des del mes d’agost en el visionament i l’elaboració del documental. L’audiovisual s’ha concebut de tal manera que els personatges de les diferents edicions dialoguen entre ells i s’ha pensat que la projecció sigui una experiència immersiva amb àudio. 

Des del comú, tenint en compte que no s’ha pogut fer aquest any l’espectacle teatral, s’ha pensat oferir uns tallers de teatre per a tots aquells que hi estiguin interessats. Codina va posar en relleu que ja feia temps que no s’oferien aquests cursos per a no professionals tot i que havien estat pioners en aquest tipus d’oferta, segons informa l’ANA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT