PUBLICITAT

L'Assemblea del COE de Belgrad elegeix els FOJE 2015

  • El COA està representat pel president Martí i el vicepresident Cerqueda
R.M.S.
ESCALDES-ENGORDANY

El Comitè Olímpic Andorrà (COA) ha enviat a Belgrad (Sèrbia) com a representants el president Jaume Martí i el vicepresident Jordi Cerqueda, per tal d'assistir a l'Assemblea General dels Comitès Europeus (COE) que tindrà lloc avui i demà, i en les quals es decidirà quins països acolliran els FOJE (Festival Olímpic de la Joventut d'Europa) al 2015, tant a l'hivern com a l'estiu.

L'Assemblea acollirà els 49 comitès nacionals europeus, els quals hauran de votar entre les candidatures d'hivern de Sarajevo i la conjunta entre Vorarlberg (Àustria) i Liechtenstein, mentre que en la d'estiu la lluita estarà entre la República Txeca i Geòrgia, que aposta per Tbilisi. Aquests dos dubtes s'esclariran dissabte al matí després de les votacions. El COA va afirmar ahir que encara havia d'estudiar a quin dels països atorgava el seu vot.

A més, a l'ordre del dia també hi és els resums de les passades cites olímpiques, com la de Vancouver 2010 dels Jocs d'Hovern, els Jocs de la Joventut de Singapur de fa uns mesos, a més que hi haurà representants dels Jocs de Londres 2012 i Sochi 2014, els quals presentaran els seus projectes amb les novetats que hi tinguin. Cal destacar també que Liechtenstein, que acollirà la pròxima cita dels Jocs dels Petits Estats d'Europa, fita a la qual acudirà Andorra el pròxim estiu del 2011, aportarà també les novetats de la cita que organitzen.

Així mateix, també hi haurà una exposició dels pròxims Jocs de la Joventut d'hivern del 2012, a Innsbruck, en un seguit de reunions i conferències que s'allargaran fins dissabte a la nit.

Per altra part, un dels punts que també s'estudiarà serà la possibilitat d'organitzar uns Jocs Olímpics Europeus. Aquesta és una opció que ja fa temps que es parla, sense que de moment hi hagi res concret.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT