PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tony Cachafeiro arriba a Algarve per disputar les IAME World Finals

El pilot andorrà aterra a Portugal per competir al Mundial semioficial del món del kartisme

Per El Periòdic

Tony Cachafeiro, competint a la Comunitat Valenciana.
Tony Cachafeiro, competint a la Comunitat Valenciana. | Cachafeiro Comunicación

El pilot de karts andorrà, Tony Cachafeiro, aterra a les terres portugueses d’Algarve per a disputar el que es considera, de forma semioficial, el Mundial del kàrting en la categoria Mini: les IAME World Finals.

Tot i que la competició mundialista oficial és organitzada per la FIA, i no tant per la Italian American Motor Engineering (IAME), tots els corredors d’aquest món automobilístic se citen cada any en aquestes finals de les categories Mini, Júnior i Sénior. Aquestes dues últimes divisions sí compten amb un Mundial organitzat pròpiament per la FIA, però en el cas dels Mini, al no comptar amb una cita mundialista de la Federació Internacional de l’Automobilisme (FIA), es consideren les IAME World Finals com la competició de més alt prestigi mundial en aquesta divisió, a la qual pertany Cachafeiro.

El pilot andorrà prové de la Comunitat Valenciana, on va tancar el campionat de la regió amb una tercera posició final, després de quedar novè en el seu primer Campionat d’Espanya complet. Cachafeiro, a punt de celebrar els seus 11 anys, mai ha competit en el mític circuit de Portimao, però voldrà celebrar el seu aniversari havent fet una bona actuació contra els millors del món i havent après molt d’aquesta experiència. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT