PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les famílies desallotjades de l'avinguda Santa Coloma es traslladaran al Jovial aquesta setmana

Van visitar els pisos la setmana passada després de cloure les obres de reforma

Per El Periòdic

L'edifici del Jovial.
L'edifici del Jovial. | Arxiu ANA

Quatre de les famílies que vivien al bloc de pisos de l'avinguda Santa Coloma que va ser desallotjat a conseqüència de l'aparició d'esquerdes es traslladaran als pisos del Jovial aquesta mateixa setmana. Tal com ha confirmat aquest dimarts el cònsol major d'Andorra la Vella, David Astrié, les famílies van visitar els pisos la setmana passada després de cloure les obres de reforma dels immobles després d'una rotació. Per tant, es preveu que durant aquesta setmana es facin els trasllats de mobles i ja hi puguin entrar a viure.

Cal recordar que el Comú d'Andorra la Vella va prendre la decisió de desallotjar els edificis dels números 28 i 30 de l'avinguda de Santa Coloma arran de l'aparició d'esquerdes que van fer que s'hi haguessin de fer un seguit de treballs per consolidar els fonaments. En total, 68 veïns van haver d'abandonar les seves llars per tal de ser reallotjats en altres espais de manera temporal.

D'altra banda, i en resposta als mitjans de comunicació, Astrié també ha informat que les obres del viaducte de Doctor Vilanova "avancen" segons el previst i també ha posat en relleu que amb la implementació del nou vial de pujada, l'aparcament del terreny ubicat a la parcel·la de Prada Casadet, tot just davant del Govern, perdrà algunes places tenint en compte la capacitat actual, que es va veure ampliada notablement amb la retirada de la plaça de Braus, segons informa l'ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT