PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

L’Esbart Valls del Nord llueix la dansa d’arrel a Sant Rafel

El públic eivissenc va presenciar el diumenge 22 un acte dividit en dues parts

Per El Periòdic

El grup folklòric de l’Esbart Valls del Nord a les festes patronals.
El grup folklòric de l’Esbart Valls del Nord a les festes patronals. | ESBART VALLS DEL NORD

L’illa eivissenca celebra el XXXVIIIè Festival Folklòric de Sant Rafel en què de 500 persones van gaudir de l’exhibició de danses tradicionals del Cos de Dansa de l’Esbart Valls del Nord. El públic eivissenc va presenciar el diumenge 22 un acte dividit en dues parts, en el qual el cos dansaire va ser el convidat d’honor.

L’espectacle que va brindar el grup andorrà es va basar en danses que formen part dels seus espectacles Aparences i El buner d’Ordino. El primer, amb la voluntat d’ensenyar l’evolució de la dansa d’arrel, i el segon, que inclou danses com Hostal, Dansa de Canillo, Tradicionals i Vals de Jota.

Amb el grup folklòric Sa Colla de Sant Rafel com a amfitrions de la jornada, el festival va lluir un cartell molt variat amb el grup Brisa de Portmany i els cantadors Stella Roselló Marí i Marc Tirado Juan.

Durant tot el mes d’octubre, l’illa d’Eivissa continuarà celebrant les festes patronals amb un seguit d’activitats, exposicions, xerrades, actes lúdics i festius, concerts i exhibicions. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT