PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

La transició energètica, a la Fira d’Andorra la Vella

L’estand de FEDA està dissenyat per convidar tota la ciutadania

Per El Periòdic

Imatge del cartell.
Imatge del cartell. | FEDA

Sota el lema ‘Ets l’energia que suma’, FEDA convida els visitants de la Fira d’Andorra la Vella a unir-se en un esforç conjunt per a accelerar  la transició energètica, advocar per fonts d’energia renovable, promoure l’eficiència energètica, i fomentar el canvi d’energia. 

Els visitants es veuran immersos en una experiència única en ajudar a resoldre un enigma plantejat per l’IVI, que serà un ésser encantat que resideix en un univers màgic. Així, rebran un llibre d’instruccions i s’endinsaran en un club on s’amaga la resposta, al mateix temps que aprendran més sobre l’estalvi energètic, les energies renovables i la mobilitat sostenible. 

Aquelles persones que resolguin l’enigma amb èxit podran plasmar el seu compromís amb un món més sostenible en una fulla.

Amb la suma de totes aquestes, l’Arbre dels propòsits esdevindrà més tard. Com a recompensa, els participants rebran una llibreta per continuar anotant les seves idees en pro d’un món millor. També tindran l’oportunitat de capturar el moment en un escenari ideal, en el qual podran mostrar que són l’Energia Que Suma, i compartir així el seu compromís. 

Però això no és tot el que l’estand té per oferir. Qui el visiti s’acostarà també als Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides (ODS), que estaran presents una vegada més en l’estand de FEDA a la Fira d’Andorra la Vella. Els visitants podran participar en un joc per trobar parelles i conèixer quines accions individuals es poden fer per contribuir a l’assoliment de cadascun dels ODS.  

PUBLICITAT
PUBLICITAT