PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Dòria tanca la seva millor temporada i posa el punt de mira als Jocs Olímpics de París

La piragüista i el seu entrenador es mostren satisfets amb la participació en totes les Copes del Món

Per El Periòdic

L'entrenador de Mònica Doria, Cristian Tobio; el director de l’àrea de Negoci Bancari Andorra de Creand Crèdit Andorrà, Martí Alfonso; i la piragüista Mònica Doria.
L'entrenador de Mònica Doria, Cristian Tobio; el director de l’àrea de Negoci Bancari Andorra de Creand Crèdit Andorrà, Martí Alfonso; i la piragüista Mònica Doria. | Creand Crèdit Andorrà

Mònica Dòria va fer balanç de la temporada mostrant satisfacció per les fites aconseguides que ha demostrat amb alt nivell. Ho va fer ahir a la seu de Creand Crèdit Andorrà, patrocinador de la palista, junt amb el seu entrenador Cristian Tobio i acompanyats pel director de l’Àrea de Negoci Bancari Andorra de l’entitat, Martí Alfonso. Durant la sessió, la piragüista va remarcar que «l’objectiu principal de la temporada 2023 era la classificació olímpica per a París 2024 i que s’ha assolit amb bona nota». Dòria va assolir la sisena posició en canoa i una tretzena en caiac en la competició més important, que era el Campionat del Món a Londres. «La segona competició més rellevant per nosaltres han estat els Jocs Europeus a Cracòvia, en què es va rendir a un molt bon nivell, assolint la final en canoa i gairebé una medalla d’or, i a les portes en caiac, amb una onzena posició», va explicar Tobio.

Dòria i Tobio es van mostrar satisfets amb la participació en totes les Copes del Món, en què s’han assolit quatre finals en caiac i dues en canoa, amb una segona posició a Praga i una tercera posició amb caiac cross a Augsburg. «Amb aquests resultats tanquem la millor temporada fins ara, tant en l’àmbit de resultats com de consistència competint. S’ha demostrat competició rere competició que estem al màxim nivell mundial en ambdues categories, i aquest any hem pogut veure molta més regularitat», va destacar l'andorrana.

La piragüista va finalitzar la seva intervenció destacant que seguirà entrenant amb la mateixa dedicació i esforç «perquè no ens conformem amb estar al top10, i per això a partir d’aquí continuarem treballant per estar encara més ben preparada de cara als Jocs de París 2024».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT