PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Les parròquies del Principat ja tenen data pels seus debats electorals

Andorra la Vella serà la primera, mentre que Canillo tancarà el cicle

Per Alex Montero

Els candidats d’Andorra la Vella en el debat de les eleccions generals.
Els candidats d’Andorra la Vella en el debat de les eleccions generals. | RTVA

Ja hi ha dates per als debats electorals dels comicis comunals que se celebraran el pròxim 17 de desembre. Segons va informar Ràdio i Televisió d’Andorra, les dates de celebració seran entre el 4 i el 14 d’aquell mateix mes, després d’haver sotmès a sorteig el resultat d’aquestes sota firma de notari. Cal destacar que, al contrari de les darreres eleccions generals, els debats no se celebraran als estudis de RTVA, sinó que seran a cadascuna de les parròquies.

La primera que es donarà cita en aquesta sèrie de conversacions serà Andorra la Vella. La capital del Principat emetrà el seu debat el mateix dia 4, seguida per Ordino i Encamp. Ambdues duran a terme els seus respectius col·loquis els dies 5 i 6 de desembre, posant fi així al primer cicle de debats.

D’aquesta manera, la resta de parròquies encetaran els seus respectius durant la mateixa setmana de les eleccions, donant el tret de sortida la Massana dilluns 11 de desembre. Tot seguit, els candidats de Sant Julià de Lòria debatran les seves propostes el dia 12, mentre que els d’Escaldes-Engordany ho faran dimecres 13. Finalment, Canillo serà la darrera parròquia en emetre el seu debat electoral, tenint lloc aquest el 14 de desembre. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT