PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El GAEE apunta cap al Mundial i fer història al món

La coordinadora, Meritxell Torres, explica com s’ha configurat la selecció

Per El Periòdic

Les integrants del GAEE.
Les integrants del GAEE. | GAEE

El GAEE ha combinat el competir a un nivell alt, participar a un mundial i crèixer en una disciplina no molt coneguda, però ahir el grup de gimnàstica estètica va viatjar cap a Itàlia per participar en el Mundial de l’especialitat que arrenca avui, segons va informar l’agència ANA.

«Fa un parell d’anys, una senyora russa que va venir ens va parlar d’implantar aquesta modalitat; i aquest any, al maig, va venir una nova entrenadora, la Laura Nieto, que ens va dir que ella tenia aquest títol i ho vam començar a posar en pràctica», recordava la coordinadora i fundadora del club, Meritxell Torres. L’equip que integra el mundial està format majoritàriament per gimnastes del GAEE, però hi ha dues incorporacions de fora com són les exgimnastes Maria Gonzàlez i Judith Flinch.

«Les noies que formen el grup tenen a partir de 16 anys; en teníem una de 15, que no pot participar, i també tenim un noi, que tampoc pot prendre part en el campionat, i per això els vam demanar a la Maria i la Judith si voldrien acompanyar-nos al Mundial», relatava la coordinadora. «Volem viure aquesta gran experiència i que vegin els altres clubs i països que hi ha; aquí acabem de començar, però altres llocs ja fa deu anys que ho treballen», va acabar per dir.

El treball que presentarà el GAEE a Itàlia serà una haka. La seva entrenadora, Laura Nieto explicava, que «el que farem és una haka; tot va orientat cap allí, des del ball, passant pels mallots i la música. La nostra idea és que els espectadors se sentin transportats cap a una d’aquestes hakes de la selecció de rugbi de Nova Zelanda». Una temàtica d’allò més adient, tenint en compte que aquest cap de setmana se celebra les semifinals del Mundial de rugbi.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT