PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Joan Erola deixa el càrrec d’entrenador de Copa del Món

La federació comunica que abandona la direcció esportiva i ja busca un remplaç

Per El Periòdic

Joan Erola, exentrenador d’esquí de fons de Copa del Món de la FAE.
Joan Erola, exentrenador d’esquí de fons de Copa del Món de la FAE. | FAE

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va comunicar ahir que Joan Erola abandona la direcció esportiva d’esquí de fons i el seu càrrec d’entrenador del circuit de Copa del Món dels atletes adscrits a la institució. Erola va estar desenvolupant aquestes funcions durant gairebé una dècada, on ell mateix destacava ahir que ho ha fet «de forma sòlida i amb bons resultats» en el camí del país pel «desenvolupament d’aquest esport a Andorra, tot i les dificultats». El ja exentrenador va transmetre a la FAE que la decisió va ser altament meditada abans d’oficialitzar la seva dimissió.

La federació va agrair la tasca d’Erola al capdavant de la direcció esportiva i en l’àmbit de la Copa del Món durant aquests anys, així com comunicar que ja està en marxa el procés de recerca i selecció d’un candidat per a substituir el ja extècnic de la FAE.

Amb Joan Erola, l’esquí de fons andorrà ha assolit els seus millors resultats de la història amb Irineu Esteve i Carola Vila. A més, s’ha fet un treball de base que està donant els seus resultats, com ho demostra la figura de la jove júnior Gina del Rio, una promesa que ha anat creixent gràcies a un entrenador que ahir va dir adeu.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT