PUBLICITAT

Escaldes - Engordany

Detingut un jove per portar una navalla de 8,8 centímetres i 520 paquets de tabac de contraban

La Policia ha arrestat sis persones durant aquests dies per delictes contra la salut pública i la seguretat col·lectiva

Per El Periòdic

Edifici de la Policia.
Edifici de la Policia. | Policia d\'Andorra

La Policia ha detingut un jove de 19 anys per portar una navalla de 8,8 centímetres i 520 paquets de tabac de contraban al seu vehicle. Els agents han vist al detingut i una persona que l'acompanyava amb una actitud sospitosa en baixar del cotxe, el que ha cridat l'atenció dels agents i en aturar-los i fer l'escorcoll pertinent, han trobat la navalla durant la palpació del sospitós i dins del maleter del cotxe han trobat 520 paquets de tabac amb un preu de 2.000 euros, per tot plegat, el jove ha estat detingut per un delicte contra la seguretat col·lectiva.

D'altra banda, durant aquesta setmana també han estat detingudes dues persones a la frontera del riu Runer per portar cocaïna i haixix. Els detinguts, un home de 33 anys i una dona de 27, portaven 0,3 grams i 2,92 grams de cocaïna, respectivament. A més, la dona detinguda també portava 23,63 grams d'haixix.

Finalment, també han estat arrestades tres persones més durant els últims dies; una per donar positiu en drogues al volant, una altra per conduir amb el permís retirat i una altra per haver entrat al país quan havia estat expulsada per un període de tres anys.

PUBLICITAT
PUBLICITAT