PUBLICITAT

La Massana

Torna el Saló Massana Còmic en el seu 25è aniversari

Després d’una parada de tres anys, es renova amb un cartell millorat

Per Maria Lozano

Imatge de la presentació del Saló del Còmic.
Imatge de la presentació del Saló del Còmic. | M.L.

Després d’una parada per la pandèmia, torna el Saló Massana Còmic amb un cartell renovat. La cònsol major de la Massana, Olga Molné, ha destacat avui en la roda de premsa de la presentació de l’esdeveniment que enguany es fa a tres espais diferents, com a novetat. Per a poder-ho fer, el pressupost ha ascendit a 82.000 euros, ha informat el conseller de cultura de la parròquia, Guillem Forné.

A més, Forné ha agraït a l’ARCA que «en aquests tres anys s’hagi mantingut l’esperit de l’esdeveniment», per això enguany, a raó del 25è aniversari del Saló, «hem volgut fer una aposta molt forta», creant aquests tres espais, per això ha afegit que «quedarà per a altres anys». Així, aquest any el saló se celebrarà a la zona de les fontetes, amb el Museu, la plaça i de l’edifici.

L’impulsor del Saló, Joan Piera, ha informat de les exposicions més importants que es faran en els tres dies que dura l’esdeveniment, del 27 al 29 d’octubre. Ha destacat, primerament, l’exposició que es farà sobre el 25è aniversari, on es veuran els cartells de tots els anys, inclosos dels que no es van arribar a celebrar per la pandèmia. Una altra exposició a destacar és la d’Ibáñez, el creador de Mortadelo y Filemón, que va morir aquest estiu. Tot i això, Piera ha volgut destacar que a part del seu còmic més famós, en tenia centenars d’altres també de molt bons. 

Finalment, el director del Museu del Còmic, Marc Huguet, ha assenyalat que a més d’aquestes exposicions, també es faran diverses activitats juntament amb l’Associació de Frikis Andorra: «L’activitat més rellevant és la del cosplay com cada any», destacava, i informava que «també es faran tallers de pintura, una activitat amb videojocs i una altra de jocs de taula».

PUBLICITAT
PUBLICITAT