PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

«Sempre competim»

Eder Sarabia mostra satisfacció amb el joc de l’equip, tot i la falta de profunditat ofensiva contra l’Hospitalet

Per Joan Jiménez

Eder Sarabia a la banqueta, durant el partit de Copa Catalunya contra l’Hospitalet.
Eder Sarabia a la banqueta, durant el partit de Copa Catalunya contra l’Hospitalet. | FAE

Les semifinals de la Copa Catalunya entre l’FC Andorra i l’Hospitalet es van saldar amb una victòria tricolor per 1-0 amb un gol obra d’Ivan Gil. Els d’Eder Sarabia van presentar un domini molt superior amb la possessió de la pilota, però va mancar profunditat de cara a porteria i sense poder marcar fins al minut 73. Així i tot, l’estrateg va destacar la forma de «donar la cara» dels seus pupils, alabant la capacitat d’adaptació dels seus jugadors en un camp de gespa artíficial i la forma en què l’FC Andorra va portar el partit cap allà on els interessava, segons el tècnic basc, concloent que «ha estat un duel entretingut».

L’‘Hospi’ s’enfrontava als tricolor amb un bagatge defensiu molt potent, que fins al partit de dimecres, només havia encaixat un gol de penal aquesta temporada. Sarabia va matisar que «hem generat (ocasions), però tampoc molt clares», en gran part pel joc aguerrit dels catalans.

Fent un contrast dels resultats de LaLiga Hypermotion i els de la Copa Catalunya, Sarabia va compartir una reflexió explicant que «la millor manera de continuar mantenint l’energia i l’estat d’ànim de l’altre dia (amb la victòria contra l’Alcorcón), de preparar-nos pel diumenge (quan juguen contra el Reial Valladolid) i de continuar creixent, és fer les coses bé». El tècnic tricolor va recordar la victòria de l’any passat a la competició catalana, on «veníem de perdre cinc partits seguits i vam guanyar la final de la competició, allà és on es va produir el canvi de xip», sentenciant a més que «nosaltres sempre que competim, tractarem de donar el millor».

El basc va aprofitar el duel per a provar jugadors que no estan tenint minuts en la competició regular, apuntant en roda de premsa què «tots els que estan a l’equip saben que són necessaris i que els volem», sentenciant que «no tinc a ningú per a fer embalum». És el cas de Xiaoke, que va debutar dimecres amb la samarreta tricolor. L’estrateg va explicar que tot i haver jugat alguns minuts en pretemporada i que va arribar al Principat recuperant-se d’una lesió al turmell,  «és el jugador que hem vist, atrevit, valent, desequilibrant... És veritat que en aquell costat (dret), té la possibilitat d’anar cap al fons i desbordar, com ha fet alguna vegada, i des de l’esquerra pot tenir més l’ocasió de colpejar, que també ho fa molt bé, així que estic content. Crec que ha entrat bé i que ens ha donat coses».

En el cas d’Oier, el porter no va tenir un dia molt enfeinat a porteria pel bon domini dels tricolor amb la pilota. Tot i això, el seu cap va estar molt pendent de com reaccionava a totes les possibles ocasions que impliquessin la intervenció o l’atenció de l’arquer.

Per últim, Marc Bombardó, més conegut com a Bomba, va ser un dels jugadors més destacats, tot i no comptar amb minuts a LaLiga. Sarabia va explicar que «efectivament, és un jugador descarat, valent, agressiu, que amb la pilota a sobre té qualitats... Aleshores, crec que és un central que, en no gaire temps, per a nosaltres té que arribar a ser molt vàlid. La veritat és que està anant amb el juvenil, ho esta fent molt bé i està competint bé». L’entrenador tricolor va declarar que seguirà amb dinàmica de primer equip i, tot i la gran competència existent a la posició de central, va mostrar la seva satisfacció amb «un nano que sempre vol més i millorar».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT