PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

La pretemporada a Peer va en augment pels de tècnica

Àlex Rius, Àxel Esteve, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella entrenen a Bèlgica

Per Joan Jiménez

Àxel Esteve entrenant a Peer, Bèlgica.
Àxel Esteve entrenant a Peer, Bèlgica. | FAE

La selecció masculina de tècnica de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) continua la seva estada de preparació de pretemporada a la localitat belga de Peer, per tal d’aprofitar el màxim possible les seves instal·lacions de neu indoor i arribar a la plena competició en el millor estat de forma. Àlex Rius, Àxel Esteve, Bartumeu Gabriel i Xavi Cornella han estat entrenant a Bèlgica des del 15 d’octubre, on han augmentat el ritme d’entrenament. El responsable tècnic de l’equip, Fred Beauviel, va declarar ahir que les sessions que estan duent a terme els seus pupils a Peer «és un treball molt específic que fem a un indoor, de repeticions, d’automatismes i de pujar cada cop més la intensitat».

L’equip, que continuarà entrenant a la ciutat belga fins demà, està realitzant intenses sessions amb dos blocs de dues hores per dia. «Treballem molt amb el crono i vídeos per corregir, i són dues sessions de dues hores cada dia, és a dir quatre hores, i amb traçats molt repetitius i el temps de descans entre les mànegues és molt curt, llavors és una feina molt, molt exigent», va manifestar Beauviel des de Bèlgica.

Després d’aquest bloc, l’equip tornarà a Andorra «per fer físic i recuperar-se d’aquests dies, que realment és la primera vegada que fem un bloc tan fort», segons va dir el responsable tècnic. Després, el bloc al complet iniciarà una nova estada, en aquest cas el 4 de novembre, quan viatjarà a Kabdalis, Suècia, i Levi, Finlàndia, «on trobarem condicions més naturals, condicions que estan a fora de l’indoor justament, i que podrem entrenar amb pendents diferents, ja que aquí és un pendent molt regular», va destacar el responsable tècnic de la Federació Andorrana d’Esquí sobre la preparació de l’equip.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT