PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El Comú d’Encamp construirà un nou aparcament de 142 places

Aquest estarà ubicat a la Terra de la Coma Llarga

Per El Periòdic

El terreny en què es construirà el nou aparcament.
El terreny en què es construirà el nou aparcament. | Comú d\'Encamp.

El Comú d’Encamp projecta un nou aparcament al centre d’Encamp de 142 places en previsió de la reconversió en habitatges dels actuals aparcaments comunals de Sant Miquel i Terres Primeres. Els treballs de construcció es preveuen iniciar l’any vinent, per això, el comú ha previst ja una alternativa per tal de  no disminuir el nombre de places d’aparcament al centre. 

La cònsol major, Laura Mas, va explicar que «en previsió de la reconversió en habitatges dels aparcaments comunals de Sant Miquel i Terres Primeres, el comú ha buscat un nou emplaçament, llogant els terrenys de la Terra de la Coma Llarga, per construir-hi un nou aparcament de 142 places». Mas també va avançar que «a principis de desembre es posarà en funcionament el nou aparcament del parc de l’Ossa amb una capacitat d’una vuitantena de places». 

La setmana passada el Comú d’Encamp va aprovar el projecte per a la construcció d’un nou aparcament horitzontal, en els terrenys situats a tocar de l’edifici de l’antic telecabina, coneguts com a Terra de la Coma Llarga i, a més, ahir va publicar el concurs, mitjançant la publicació al Butlletí Oficial del Principat d’Andorrat (BOPA), els treballs d’arranjament i construcció d’aquest nou equipament comunal. 

Punts de recollida d’escombraries/ El projecte d’aquest nou equipament inclou també dos punts de recollida d’escombraries, un a l’entrada per la part del carrer de Riu Blanc, i un a l’entrada a tocar de la rotonda de l’antic telecabina. A més a més, en aquest espai s’habilitarà un nou pipicà, que se sumarà als vuit existents, per donar servei a aquesta zona propera al carrer del Mirador. 
Les empreses que estiguin interessades han de presentar les ofertes abans de les 10.00 hores del dia 1 de desembre del 2023. El termini de construcció és de quatre mesos, aproximadament, i el pressupost estimat és d’uns 555.000 euros. Per a més informació poden consultar la seu electrònica del Comú d’Encamp. 

Actualment, l’aparcament de Terres Primeres i Sant Miquel conjuntament tenen una capacitat de 186 places d’aparcament, tant de rotació com d’abonaments.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT