PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els U16 de l’EEBE fan el primer test en pista dura a Bèlgica

La idea és que visquin una primera experiència sobre aquesta superfície

Per El Periòdic

El grup U16 del programa EEBE.
El grup U16 del programa EEBE. | FAE

El grup U16 del programa Esquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) va realitzar fa uns dies una estada a Peer (Bèlgica), amb condicions de neu dura i injectada a la instal·lació indoor. Aquesta experiència, segons es va indicar des de la FAE ahir, ha resultat molt positiva per als joves esquiadors. «Es van adaptar molt bé», va explicar el responsable tècnic de l’equip, Pol Carreras.

El grup va estar format per 17 esquiadores i esquiadors: Isabella Perez, Ainhoa Piccino, Candela Mortés, Carlota Comellas, Anna Ramentol, Zoe Carretero, Eric Mitjana, Jan De Visa, Marc Daban, Bernat Gil, Max Black, Alex Comellas, Eric Guimerà, Max Figueredo, Esteve Tor, Quim Llort i Arnau Escabrós. L’equip tècnic el van completar Carreras, Dídac González i Josep Miquel Martin ‘Xita’.

La idea era fer una estada amb neu dura perquè els joves esquiadors visquessin una primera experiència sobre aquesta superfície. De fet, l’adaptació del grup va ser molt positiva en una pista amb condicions dures.

El viatge a Peer es va dur a terme pel canvi obligat a la planificació inicial, que comptava amb una estada als Alps que la manca de neu ha impedit realitzar. Després de Peer, el grup U16 és a Andorra fent treball físic i viatjarà del 30 d’octubre a l’11 de novembre a Stubai (Àustria).

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT