PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Edgar Montellà envia un missatge de tranquil·litat després de l'accident

El pilot de cotxes es va precipitar des de 15 metres la nit de dissabte

Per El Periòdic

Captura del vídeo penjat per Edgar Montellà a les seves xarxes socials.
Captura del vídeo penjat per Edgar Montellà a les seves xarxes socials. | El Periòdic

Ja tenim notícies d’Edgar Montellà, el pilot de cotxes que va patir un accident la nit de dissabte en precipitar-se des de 15 metres d’alçada del pont del Dos Valires en topar violentament amb el seu vehicle contra les tanques de protecció. Montellà ha penjar avui al matí un vídeo a les seves xarxes, enviant un missatge de tranquil·litat a tots els seus amics i seguidors des de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on es troba actualment ingressat: «Hola, amics, amigues i seguidors. Que sapigueu que estic bé. Porto un collar ortopèdic per precaució perquè m’han d’operar de les cervicals, però tot està anant super bé», ha afirmat el pilot durant els primers segons del missatge, fent èmfasi en què «després del malaurat accident que he tingut, puc explicar-ho. He tornat a néixer». 

Recordem que Montellà es va accidentar a les 23.30 hores de dissabte, trobant-se el cotxe en el qual viatjava bolcat al costat del riu i amb ell ferit de gravetat. Els Cossos d’Emergència el van traslladar al centre hospitalari, moment en què va ser ingressat a l’UCI. A més, la carretera on es va produir el succés va quedar tallada durant unes hores perquè es poguessin fer totes les operacions pertinents.

Recordatori a Hugo Calado

El pilot de cotxes no ha volgut acabar el seu vídeo sense enviar unes paraules d’alè a la família d’Hugo Calado, el conductor del vehicle accidentat dilluns a la tarda a Aixirivall i que va traspassar: «Només em queda fer una forta abraçada i recordar un bon amic com era el Maxuxo. Allà on estigui, que sigui molt feliç i molts ànims a la seva família», ha expressat. Calado, de 37 anys, va perdre el control del cotxe mentre circulava per la carretera de pujada a la Rabassa, una zona escarpada i de difícil accés que va complicar les tasques de recerca dels Cossos d’Emergència, tot i comptar amb l’ajuda de l’helicòpter i la unitat canina de la Policia. Finalment, el seu cos va ser trobat sense vida a les 18.30 hores.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT