PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Tornen les pluges i les precipitacions després d’un mes

Dues pertorbacions atlàntiques portaran precipitacions abundants

Per El Periòdic

| Servei Meteorològic d'Andorra

Les precipitacions d'aquesta nit han trencat amb el període de gairebé un mes sense pluja. L'acostament de la pertorbació Babet al nord-oest de la Península continuarà aportant un flux de sud-oest que deixarà nuvolositat baixa i la visibilitat reduïda. Des del servei de meteorologia apunten que encara són possibles algunes gotellades al llarg del dia.

De cara a demà es preveuen precipitacions més importants, a partir del migdia. El moviment de dues pertorbacions atlàntiques, la Babet i l’Aline, portarà precipitacions generals i abundants a partir del migdia, després d’un matí tapat, amb núvols baixos que reduiran la visibilitat. Al vespre i primera part de la nit, l’afectació de la borrasca Aline deixarà un temps sever al país amb pluges generalitzades i abundants que al vespre i nitpoden ser intenses i acompanyades de fort vent, sobretot en altura. Les temperatures mínimes previstes són de 12ºC a Andorra la Vella, 9ºC a 1.500 metres i 3ºC al Pas de la Casa. Les màximes seran de 15ºC a Andorra la Vella, 13ºC a 1.500 metres i 8ºC al Pas de la Casa.

Pel que fa al divendres, es preveu que durant el matí encara hi hagi precipitacions, que aniran parant durant el dia, i que a la tarda s’obrin algunes clarianes. Les temperatures màximes seran de 14ºC a Andorra la Vella, 13ºC a 1.500 metres i 2ºC al Pas de la Casa.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT