Raposeiras remunta vuit posicions per finalitzar 13è a Jerez

Sense trobar el 'setting' ideal de la moto fins dissabte, el pilot és 10è a la Copa Kawasaki

Raposeiras aquest cap de setmana.
Raposeiras aquest cap de setmana. | Daniel Vela

El passat cap de setmana Jordi Raposeiras va disputar la sisena prova de la SuperBikes Junior al circuit de Jerez, on va finalitzar 13è. L'andorrà no va trobar el 'setting' ideal de la moto fins dissabte a causa de les altes temperatures i l'estat de la pista, molt canviant. Aquest fet el va comportar classificar-se 21è amb un temps d'1'55''9, crono que va millorar fins al 1'53''8 durant la carrera, acabant-la al top13 de la classificació general i 10è de la Copa Kawasaki. Cal recordar que 'Rapo' va assolir la sisena plaça en la cita del curs passat. La pròxima i darrera prova del campionat serà a Montmeló el pròxim mes de novembre.