PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’FC Andorra traurà un «equipàs» per enfrontar-se a un Hospitalet «valent»

Sarabia també donarà l’oportunitat a jugadors menys protagonistes, com Oier Olazábal

Per Pol Forcada Quevedo

Eder sarabia durant un entrenament d’aquest octubre.
Eder sarabia durant un entrenament d’aquest octubre. | @FCANDORRA

L’FC Andorra enceta aquesta nit  (20.00 hores) la semifinal de la Copa Catalunya d’enguany visitant l’Hospitalet, un equip que «li agrada ser dominador, assumeix riscos, creiem que ens pressionarà a dalt» i, sobretot, que destaca per «la seva valentia en tots els aspectes del joc», va indicar ahir Eder Sarabia en roda de premsa. Amb l’objectiu de revalidar el títol, els tricolor «traurem un equipàs i anirem a competir al màxim», a més de tenir el «màxim respecte per la competició», va afegir el tècnic.

Els del Principat arriben després de retrobar-se amb la victòria: «Estem molt feliços i la millora manera de mantenir aquest estat d’ànim és fer un bon matx», va comentar el basc. Per Sarabia, l’únic condicionant és la gespa artificial, aspecte al qual dona certa importància i espera una ràpida adaptació. 

Tot i que l’11 que traurà «podria ser perfectament titular a la lliga», el tècnic de Bilbao també va esmentar que donarà oportunitat a aquells jugadors que no estan sent tan protagonistes. Un que ja va confirmar és Oier Olazábal. També va parlar de Marc Bombardó, qui segurament gaudirà de minuts, tot i reconèixer que «segurament es mereix una mica més del que li estic donant».

Rival de Copa del Rei / L’FC Andorra ha quedat emparellat amb l’Atlético Astorga, de Tercera RFEF en la primera ronda eliminatòria de la Copa del Rei. El conjunt castellanolleonès, que milita en el grup vuitè de la cinquena divisió del futbol espanyol, és actualment vuitè classificat, després d’haver sumat vuit punts en les sis primeres jornades de lliga. L’eliminatòria, que es disputarà a partit únic entre el 31 d’octubre i l’1 de novembre, es jugarà a l’Estadio la Eragudina, de la localitat lleonesa, informa l’ANA.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT