Joan Vinyes finalitza tercer a la Porsche Carrera Cup Benelux d’enguany

Acaba empatat amb Jaime Font, però els millors parcials el col·loquen al podi

Vinyes durant la competició.
Vinyes durant la competició. | FotoEsport

Joan Vinyes ha acabat tercer classificat de la Porsche Carrera Cup Benelux (PCCB) 2023 després de la incertesa que van deixar els organitzadors en retardar la publicació de les classificacions definitives, ja que a causa de la igualtat, era necessari comprovar de manera exhaustiva totes les dades per certificar els esmentats resultats definitius de la temporada.

Cal destacar que els pilots de Baporo Motorsport, Vinyes i Jaime Font, estaven entre els que tenien la possibilitat de completar el podi PRO-AM. En la classificació definitiva, tots dos van acabar empatats a 150 punts, en la tercera i quarta posició. Al final, doncs, serà Vinyes, a causa dels seus millors resultats parcials en els diferents meetings, qui acompanyarà Sacha Norden i Aaron Mason en el lliurament de trofeus de la PCCB 2023.

Amb la tercera plaça sota el braç, l’andorrà es va mostrar molt satisfet pel podi aconseguit: «Molt aviat ens vam adonar que intentar guanyar era un objectiu massa exigent en condicions normals». En aquest sentit, va destacar que a Norden va demostrar potencial, però els dos zeros de Zandvoort «van ser un cop molt dur per a les nostres aspiracions», sumats als escenaris de la segona part del calendari «on no havíem competit mai».