PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Maria del Mar Coma i Eduard Betriu encapaçalaran la llista d’ACO+DA a Ordino

El Comitè va validar per unanimitat que els actuals consellers siguin els candidats

Per El Periòdic

Maria del Mar Coma i Eduard Betriu.
Maria del Mar Coma i Eduard Betriu. | Demòcrates

Maria del Mar Coma i Eduard Betriu seran el número 1 i 2 de la llista d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates per a les eleccions comunals del 17 de desembre. La decisió s'ha pres avui al vespre en una reunió on van participar 30 persones i la candidatura va ser validada per unanimitat. L’objectiu, explicaven en un comunicat, és repetir la victòria de fa quatre anys i poder mantenir el lideratge de la corporació ordinenca.

La número 1 de la llista és l’actual consellera de Finances i Pressupost del Comú, mentre que Betriu és el Conseller d’Agricultura, Medi Ambient i Sostenibilitat.

Durant les pròximes setmanes es treballarà per completar la resta de persones que configuraran la llista i també s’elaborarà el programa electoral.

Segons detalla Demòcrates al comunicat, les dues formacions volen continuar treballant en un projecte conjunt «pel benestar dels ordinencs i un millor futur de la parròquia». 

En la reunió no hi ha assistit el cònsol major, Àngel Mortés. Cal destacar que Coma i Betriu són dos dels consellers que es van oposar amb contundència al geriàtric proposat per Mortés.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT