PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’afició clama perquè l’FC Andorra pugui quedar-se al país

Els aficionats tricolor van mostrar pancartes demanant solucions per l’afer de l’estadi

Per Joan Jiménez

Els aficionats tricolor manifestant-se durant el partit de diumenge.
Els aficionats tricolor manifestant-se durant el partit de diumenge. | FC Andorra

Durant el partit de diumenge que va acabar amb victòria de l’FC Andorra contra l’Alcorcón per 2-0 a l’estadi Nacional, l’afició tricolor va aixecar la veu i es va manifestar perquè el seu equip pugui quedar-se al Principat en un estadi habilitat per a la normativa de LaLiga i no haver d’estar obligats a marxar del país a causa de la manca d’acord entre l’entitat tricolor i el Govern. Els aficionats van ensenyar pancartes durant el partit, que també commemoraven els 81 anys d’història del club, on es podien llegir missatges com «81 anys d’història jugant al país», «L’FC Andorra només a Andorra» o «No marxarem d’Andorra».

Els aficionats també van demanar la dimissió del secretari d’Estat de Joventut i Esports, Alain Cabanes. La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, va declarar ahir, durant la presentació de l’adjudicació de les beques ARA, que «en aquest tema, estem anant per la bona línia i sempre hi ha hagut col·laboració amb totes les parts. Continuarem col·laborant amb ells i esperem que ens puguin explicar les novetats de cara al futur de l’FC Andorra».

Les converses entre el club tricolor i l’Executiu continuen endavant i semblaria ser que les postures es van relaxant a mesura que passa el temps, després de la xiulada del màxim accionista del club, Gerard Piqué, on s’indignava que, després d’invertir quatre milions d’euros a l’estadi Nacional, haguessin de marxar del país, ja que no els deixaven jugar al Nacional, l’única infraestructura apta per a la pràctica del futbol professional que acompleix la normativa de LaLiga. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT