PUBLICITAT

Andorra la Vella

Primera parada: Àustria

Joan Verdú inicia la temporada de competició a la Copa del Món amb una gran motivació i sense pressions

Per Joan Jiménez

L'esquiador, Joan Verdú, acompanyat pel director esportiu d'esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, ahir en roda de premsa.
L'esquiador, Joan Verdú, acompanyat pel director esportiu d'esquí alpí de la FAE, Roger Vidosa, ahir en roda de premsa. | FAE

Joan Verdú, estrella de l’esquí alpí nacional, afronta una nova temporada de competició a la Copa del Món que donarà el seu tret de sortida a la localitat austríaca de Soëlden el pròxim 29 d’octubre. L’esquiador andorrà va comparèixer ahir en roda de premsa acompanyat pel seu entrenador, Juan Lago, el director esportiu d’alpí, Roger Vidosa, així com Martí Alfonso, director de l’Àrea de Negoci Bancari Andorra de Creand. Durant aquesta compareixença, Verdú es va mostrar molt motivat en exclamar que afronta la primera cita mundialista de la temporada amb «molta confiança per aquesta cursa».

Verdú arriba a aquesta temporada després d’un molt bon record de la campanya anterior, assenyalant que va ser «una temporada molt bona que em va fer créixer molt com a professional i crec que això ho puc aprofitar per a aquesta». A causa d’aquest gran desenvolupament de què va fer gala l’any passat, l’esquiador andorrà creu que pot donar encara més «gas» en aquesta 2023-24. L’esportista va destacar que ha après i perfeccionat el seu manteniment físic i mental per tal de donar el màxim rendiment sobre la pista de neu, estipulant que «em desperto cada dia intentant cuidar la meva performance, cuidar tot al mil·límetre, i per això ens posem objectius molt alts. Poden passar mil coses, l’esquí és molt variable, però la temporada l’ataco amb moltes ganes i molta confiança».

Verdú va mostrar la seva gran satisfacció i orgull de si mateix en veure la seva magnífica progressió amb el pas dels anys que porta a l’alta competició. Més encara quan recorda que «fa tres anys estava a un llit, a un quiròfan, i el creixement ha estat espectacular».

L’atleta enfoca tota la temporada de forma global i amb l’enfocament de mantenir la regularitat al llarg de tot l’any. L’esquiador va declarar que «m’he enfocat moltíssim a cuidar tots els detalls envoltats a l’esportista professional. Afronto les carreres amb màxima confiança i això em dona garantia de poder expressar tot el meu esquí». Així i tot, l’esquiador no va amagar la seva motivació per tornar a Alta Badia, Itàlia, pista per la qual mostra «bona afinitat». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT