Koldo assenyala que el primer gol va afectar molt

El seleccionador tricolor va declarar que a partir de l’obertura del marcador, l’equip es va «descol·locar»

Per Joan Jiménez

Koldo Alvarez, diumenge durant el partit a Bucarest.
Koldo Alvarez, diumenge durant el partit a Bucarest. | FAF

La derrota per 4-0 contra Romania va ser un partit dur per a la selecció andorrana. Koldo Álvarez, seleccionador nacional, es va mostrar decebut amb el desenvolupament del partit i el resultat final del matx. Koldo va testificar en roda de premsa que «és complicat d’explicar. Crec que el primer gol ens descol·loca, que hem entrat bé al partit, fins al minut 20 o l’1-0, crec que el matx estava bastant on volíem que estigués, però crec que l’obertura del marcador ens descol·loca massa».

L’entrenador tricolor va testificar que els seus pupils van deixar de fer bé aquells aspectes dels jocs on els tricolor estaven realitzant de forma òptima, però el gol de Stanciu va provocar una reacció en cadena que va desfigurar als nois de casa. Koldo va reconèixer el notable rendiment dels romanesos que, que va superar a una Andorra desorientada.

A més, Álvarez també va assenyalar les constants targetes grogues que es van treure durant el partit entre ambdós equips, a més de l’expulsió de Moi San Nicolás. Koldo Álvarez va sentenciar al·legant que «la lògica et diu que si al minut 11 portes tres targetes, algú és possible que no acabi el partit».